Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.1.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Rigel Marine Oy, y-tunnus 0963757-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tuotteet tilataan tuotesivujen kautta. Asiakas valitsee tilauksen yhteydessä maksutavan ja toimitusehdot.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen voi tehdä myös:
puhelimitse: 040 8205751
sähköpostitse: info@rigel-marine.com

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai sopimuksen mukaisesti. Tilaustuotteissa veneen tilaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksuna 50%-100% veneen hinnasta. Varastotuotteista ei peritä ennakkomaksua.

Toimitustavat

Veneet lähetetään pääsääntöisesti Postin lavarahtina.

Toimituskulut

Asiakas maksaa toimituskulut.

Vaihto- ja palautusehdot

Jos asiakkaalla ei ole ollut mahdollisuutta tutustua tuotteeseen, on varastotuotteiden osalta asiakkaalla Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita. Rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen info@rigel-marine.com tai puh. 0408205751.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuspalvelun tuottajalle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rigel Marine Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.
Rigel Marine Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.